Daken

Daken

Het dak van het huis wordt in de onderhoudsbegroting door velen bezien als een sluitpost. Toch is het dak zonder twijfel één van de meest essentiële onderdelen van het huis. Wanneer het dak gaat lekken of anderszins niet goed beschermt tegen de elementen, is de ellende is al gauw niet meer te overzien. Lekkende daken veroorzaken al snel veel schade aan overige bouwdelen van het pand.

Behalve dat, is het dak van het huis een belangrijke blikvanger. Kijkend naar panden is het dak één van de eerste dingen waar ons oog op valt.

Als Renovare onderhoud gaat plegen aan het dak, of dit nu reinigen, coaten of impregneren betreft, doen wij altijd de volgende stappen om tot een optimaal resultaat te komen:

  • Als eerste wordt er een algehele dakinspectie uitgevoerd
  • Indien nodig worden beschadigde dakpannen vervangen
  • Lood van de schoorsteen wordt nagekeken en eventueel vervangen of gerepareerd
  • Dakgoten worden geïnspecteerd op lekkage
  • U krijgt een advies voor reiniging, impregneren en/of coaten
  • Er zal een passende offerte worden uitgebracht


Ook is het mogelijk een proefstukje te laten maken zodat de klant kan beoordelen hoe het resultaat zal worden. Eventueel meerwerk dat zich tijdens de werkzaamheden aandient, wordt met u doorgesproken en geoffreerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor betonnen dakpannen is het aan te bevelen om na het reinigen deze in ieder geval ook te impregneren, ten einde de dakpannen waterafstotend te maken.

Door te besluiten uw dakpannen te coaten met onze superieure Ardocolor dakpannencoating, verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder Antraciet, krijgt u pand de uitstraling die het verdiend.

Wij laten u graag onze projecten zien om tot een nog betere indruk van het prachtige resultaat te komen. Wij geven 10 jaar garantie op behandeling met Ardocolor dakcoating van Renovare. Zie ook dakcoating.