Referentie projecten Woonhuizen

Woonhuizen

Een groeiend aantal mensen koestert de wens om de woonsfeer die zij binnen hun huis hebben gecreŽerd ook aan de buitenzijde te realiseren. Dit lijkt op het eerste gezicht geen gemakkelijke opgave. Het vergt inzicht in zowel de technische mogelijkheden van een pand als kennis van beschikbare producten en hun toepassing. Toch is dit nu juist de specialiteit van Renovare.

Met een achtergrond als zelfstandig gevelrestaurateur beschikt Bonne Venema over een groot reservoir aan technische kennis en ruimtelijk inzicht. Hij combineert deze eigenschappen met een grote passie voor de esthetische aspecten van een pand. Hij verteld: "Mijn liefde voor het vak heeft zich van jongs af aan al gericht op het tot uiting laten komen van de esthetische kracht van een pand. Kijkend naar de belijning en bouwstijl van een pand, intrigeert mij de vraag hoe een architect een gebouw zou hebben ontworpen met de kennis en materiaalkeuze van nu."

Door een doordachte combinatie te maken van oude en nieuwe materialen en technieken kunnen heden en verleden niet alleen met elkaar in balans worden gebracht, maar kunnen deze elkaars schoonheid versterken. Door een welgekozen gebruikmaking van kleuren en bijpassende materialen en structuren, krijgt een pand de 'look and feel' die het doet uitsteken boven het grijze midden; het pand als het ware een nieuw leven geeft, met een bijpassende nieuwe levensduur en met een eigentijds aanzicht.

Veel mensen zijn op zoek naar een harmonieuze leefomgeving waarbij 'binnen is buiten' en 'buiten is binnen' centraal staat. Renovare is een partner die woonhuizen, landhuizen, monumentale panden, technisch en esthetisch verantwoord restyled, renoveert, of restaureert.

Als onderdeel van het besluitvormingsproces, nodigen wij u uit in onze studio, om met gebruikmaking van een fotovisualisatie, inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden van uw pand.