Referentie projecten Dakcoating

Dakcoating

Ardocolor Dakcoating
Door weersomstandigheden, plaatsing en vormgeving zijn dakpannen een kwetsbaar deel van het huis. Zelfs dakpannen met een degelijke structuur hebben een beperkte levensduur van circa 15 jaar.

Met het toepassen van een speciale coating voor dakpannen kan de levensduur en uitstraling van uw dak aanzienlijk worden verbetert. Dakcoating van Renovare staat garant voor een lange levensduur. Vervuiling krijgt geen kans meer om in te dringen in de dakpan en de structuur van oude dakpannen wordt sterk verbetert.

Het grootste voordeel is dat uw dak er weer als nieuw uitziet. U verkrijgt door het toepassen van Ardocolor dakcoating een prachtige zijdematte uitstraling in de door u gewenst kleur. Enkele kleuren uit de waaier betreffen Antraciet, Steenrood, Donkerbruin.

Waarschuwing:
Het aanbrengen van dakcoating moet door een professioneel bedrijf gebeuren met toepassing van hoogwaardige producten en apparatuur. Consumentenorganisaties waarschuwde onlangs nog voor malafide bedrijven. Door het gebruik van ondeugdelijke apparatuur, slechte producten en weinig of geen vakkennis, ontstaan er problemen als afbladderende verflagen, blaasvorming, verkleuring en vergrauwing die over het algemeen pas na een paar jaar zien.

Bij Renovare krijgt u garantie op de door ons aangebrachte dakcoating!