Restyling

Restyling

Het gebouw moet de mensen verdienen en niet andersom. Met andere woorden: wil een gebouw voldoen aan haar doel, dan moet het in staat zijn schoonheid te combineren met functionaliteit en duurzaamheid. Dat is nu precies waar Bonne Venema zijn focus op richt bij het ontwerpen van een esthetisch stijladvies.

Gebouwen mogen schitteren, ze mogen hun architectonische schoonheid laten zien, waarbij hun zwakke kanten dan juist hun kracht kunnen worden.

Een gebouw moet de mens verdienen. Het moet dienstbaar zijn aan de gebruiker. Het mag een parel zijn in haar omgeving. Renovare is in staat deze doeleinden te combineren in een esthetisch stijladvies. Met behulp van moderne technische hulpmiddelen zoals 3D visualisaties kunnen wij u meenemen op een inspirerende reis naar een prachtige bestemming: een pand waarin u zich helemaal thuis voelt.

Renovare is het antwoord op de werkelijke behoeften van eindgebruikers, opdrachtgevers en hun omgeving. Renovare inspireert en vitaliseert zowel gebouwen als haar gebruikers. Laat u verrassen met de onverwachte en grensverleggende mogelijkheden voor uw pand.