Muurverven

Muurverven

Een dampdoorlatende verf voor binnen en buiten

Muurverf buiten
Renovare ontwikkelde op basis van hun expertise op het gebied van gevelrestauratie een professionele verflijn onder de naam Art of Harmony. Deze verf onderscheidt zich door te voldoen aan de hoogst haalbare graad van waterdichtheid én dampdoorlatendheid. Deze combinatie van eigenschappen is uniek te noemen in de verfwereld. Door de toepassing van microscopisch kleine haartjes in de verf parelt regenwater naar beneden en kan de verflaag niet binnendringen. Het eventueel aanwezige vocht in de muur kan echter wel zijn weg naar buiten vinden. Zelfs bij herhaalde behandelingen in de toekomst behoudt deze dampdoorlatende verf haar bijzondere eigenschappen. Art of Harmony waterafstotende dampdoorlatende verf heeft een prachtige ultramatte uitstraling. Zo behoudt een pand haar karakteristieke uitstraling.

Bekijk, of liever nog bestel de kleurenwaaier Art of Harmony Exterior. Tel. 0573 222 644. U kunt ook een proefpotje bestellen via deze site.

Binnenverf
Voor decoratieve toepassingen op binnenmuren is er een scala aan mogelijkheden onder de naam Art of Harmony Interior. Er is een ultramatte variant die in combinatie met de door u gekozen kleur zorg draagt voor een sober-chique uitstraling. Er is ook een satijnglans variant beschikbaar. Deze binnenverf voor op de muur is dampdoorlatend en waterafstotend. Het toepassen van dampdoorlatende verf op binnenmuren is van groot belang daar waar muren een hoge vochtwaarde in zich dragen. Bekijk of bestel de prachtige kleuren op de Art of Harmony Interior waaier. Tel 0573 222 644. U kunt ook een proefpotje bestellen via deze site.

Kalkverf
Voor het verkrijgen van een authentiek binnenmuur effect heeft Art of Harmony een schitterende kalkverf beschikbaar. Bekijk hiervoor de Kalkverfwaaier. Ook aan de kinderen is gedacht door voor de kinderkamer een aparte kinderwaaier uit te brengen met inspirerende kleuren.