Welkom bij Renovare
lees meer

Renovare Lochem

Onlangs heeft de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in de gemeente Rotterdam het Stationspostgebouw in de stad Rotterdam aangewezen als Rijksmonument.

Van buiten is voor iedereen het monumentale kunstwerk van Louis van Roode te zien dat de volledige hoogte van het gebouw beslaat. Renovare heeft dit kunstwerk volledig en vakkundig herstelt.

Ons bedrijfsconcept,een bundeling van zowel technische als esthetische inzichten die daadwerkelijk omgezet kunnen worden in uitvoerbare mogelijkheden voor het restylen, renoveren of restaureren van uw pand, in praktijk.

Met mijn achtergrond als zelfstandig gevelrestaurateur, voortkomend uit een geslacht van gevelrestaurateurs, beschik ik, na meer dan 20 jaar, over een groot reservoir aan technische kennis. Ik heb ik mij erop toegelegd productinnovaties, duurzaamheidmodellen, esthetische vormgeving naar een pand toe te vertalen in termen van schoonheid, uitstraling, economische meerwaarde en duurzaamheid.

Het Stationspostgebouw is gebouwd in de jaren 1955-1959. Het is een ontwerp van het bekende architectenbureau A.H. en H.M. Kraaijvanger.

Neem contact met ons op


Bezoekadres:
Hanzeweg 14D
7241 CS Lochem

Postadres
Postbus 4
7240 AA Lochem

Email:
info@renovare.nl

Telefoon:
+31(0)573 22 26 44

Vul hier uw gegevens in, wij nemen dan z.s.m. vrijblijvend contact met u op.
De heer    mevrouw